Curs 2022-23: noves activitats sobre l’ESS pel jovent

16/09/2022 - 13:17

Per tal de promoure l’ESS i donar a conèixer el cooperativisme i els valors de l’àmbit, la direcció d’Innovació Socioeconòmica coordina el programa #TransformESS des del que s’ofereixen diverses activitats formatives i lúdiques.

Per tal de promoure l’Economia Social i Solidària (ESS) i donar a conèixer el cooperativisme i els valors de l’àmbit, la direcció d’Innovació Socioeconòmica coordina el programa #TransformESS des del que s’ofereixen diverses activitats formatives i lúdiques.

Una de les branques principals del programa #Transformess és el ventall d’activitats que s’inclouen dins el Projecte de Vida Professional de Barcelona Activa, adreçat a l’Orientació Acadèmica i Professional del jovent de la ciutat. Aquest curs ampliem l’oferta d’activitats dirigides al foment de l’ESS en els centres d’educació formal d’ESO i educació superior, i també en altres espais d’educació no formal.

Totes les activitats estan dissenyades per dur-se a terme de manera presencial, i tenen una durada de 2 h cadascuna. Els centres escolars que estiguin interessats poden sol·licitar cada activitat des del web on apareixen les fitxes de les activitats i, un cop gestionada la logística, els professionals de l’Escola Lliure el Sol o de l’Espai Consum Responsable són els encarregats de dur a terme les activitats en els centres.

Les activitats disponibles són:

A banda d’aquest projecte, el #TransformESS també inclou el projecte Microcooperatives d’alumnes, on l’alumnat crea i gestiona la seva pròpia cooperativa durant el curs escolar com a part de la seva formació.

Per a més informació, podeu escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.