El Mas Guinardó acull la Festa de l’Associa’t

19/09/2022 - 09:20

El Casal d'Entitats Mas Guinardó s’omplirà de vida per a la Festa de l’Associa’t, el dissabte 24 de setembre en el marc de les festes de la Mercè.

La Festa, organitzada enguany per Torre Jussana, és un espai on el teixit associatiu comparteix amb la ciutadania la seva essència i els seus valors basats en la diversitat, els drets humans i la participació comunitària. Els veïns i veïnes de la ciutat hi poden trobar propostes de tota mena i per a totes les edats: jocs educatius, espectacles i concerts, espais de suport mutu i, fins i tot, una ràdio en directe.

La festa donarà el tret de sortida el dissabte 24 de setembre i finalitzarà el dilluns 26. Comptarà amb un total de 62 activitats repartides en sis espais de la ciutat. En podeu consultar tota la programació a la pàgina web de la Mercè.

El Casal d’Entitats Mas Guinardó acollirà la Festa de l’Associa’t d’enguany al districte d’Horta-Guinardó. Des de les 11 del matí del 24 de setembre el Casal s’omplirà de moviment. Podrem gaudir d’activitats per a joves com un karaoke d’animes, una ludoteca juvenil, videojocs amb consciència o un taller de braille.

També hi haurà programació per a famílies amb jocs gegants, contacontes i un taller on aprendre a jugar a escacs. A més, farem visible la Barcelona més diversa amb un munt d’activitats vinculades a la dansa i a la diversitat cultural amb tallers de biodansa, moviment i dansa celta; quatre mostres de danses tradicionals de diferents orígens, un intercanvi d’històries i receptes de cuina de persones desplaçades i un taller de henna.

Les activitats estan organitzades per les entitats: SANGAM, Associació Cultural del Sud d’Àsia, Cuida la vida, Creu Roja Barcelona, Social Lovers, ONG DELWENDE (Al servei de la vida), Joventuts d’Unitat Progressista de l’ONCE, Associació Arep per la salut mental, Grup Folk Montjuïc, Median T la Danza, REFUGEES WELCOME Catalunya, Univers Alternatiu – Consell de la Joventut de Barcelona, Asociación Uruguayo Catalana Los Botijas, Aires Celtes Irish Dance, Associació de Dones Marroquines a Catalunya, Un viatge musical i Associació Catalana de Musicoteràpia.

La Festa de l’Associa’t té la voluntat de ser el festival de l’associacionisme de la ciutat. És l’espai de reconeixement, visibilització i enfortiment de les entitats, associacions i col·lectius de la ciutat. Es tracta d’un esdeveniment lúdic, coproduït per les entitats de Barcelona i Torre Jussana que té per objectiu apropar l’acció de les entitats a la ciutadania.

No us perdeu la Festa de la Barcelona que es mou!