Torna el ‘Magazine TV del Carmel’

29/09/2022 - 09:08

El proper dimecres 5 d’octubre començarà la cinquena edició de ‘Comunicant Carmel’. Aquest és un projecte que pretén amplificar la veu del barri amb la producció d’un magazine televisiu.

El Magazine TV del Carmel vol ser una eina per continuar transformant la comunicació al Carmel i que el barri generi la seva pròpia informació, empoderant-se amb aquest procés que ja fa dos anys que es porta a terme i que arriba a la cinquena edició.

Es farà els dimecres de 17 a 19 h, del 5 d’octubre al 21 de desembre, al Casal de Barri la Barraca del Carmel. Per participar-hi, cal inscriure’s a través d’aquest formulari.

Durant aquests prop de tres mesos, a través del Magazine TV del Carmel s’aprendrà a generar un procés de gravació i edició de material del propi barri: reportatges, entrevistes, edició, guió, plató…

El projecte està organitzat per Carmel Amunt fent tàndem amb Càmeres i Acció, i amb la força i l’empenta de tothom que vulgui participar d’aquest procés formatiu i comunitari per aprendre a fer les seves pròpies produccions i dotar de contingut La Veïnal, la televisió comunitària de Barcelona.

Més informació