El Centre de Serveis Socials del Guinardó també participa a la Festa Major del barri

16/05/2023 - 11:17

El Centre de Serveis Socials del Guinardó participa en diferents projectes comunitaris i a diverses activitats del barri. Aquest any també ho faran a la Festa Major del Guinardó.

Al Sense Filtres, projecte per a la millora i la prevenció de l’aïllament i el benestar emocional, participen a la Festa Major amb una xerrada oberta a tothom: Vols conèixer i compartir? Trenca amb la soledat. S’hi presentarà el projecte Sense Filtres com a eina per a les persones en situació de solitud no desitjada. Ho faran les persones que formen part del projecte i com a convidada especial hi haurà Maria Carmen Pollina, de l’Estratègia municipal contra la soledat.

Serà el dimarts 16 de maig a les 18 h a la sala d’actes del Centre Cívic Guinardó i també hi serà i ambientarà l’estona la Cía. La Churry (Clown & Comic Performer).

La mateixa setmana, des del projecte Radars, que fa 10 anys que té presencia al Baix Guinardó i al Guinardó, estaran presents una vegada més al ball de Festa Major del divendres 19 de maig a les 18 h al Mas Guinardó. Oferiran informació per a aquelles persones que no coneixen el projecte i els pot semblar adient per alguna veïna o familiar.

Radars és un projecte comunitari present a la major part dels barris de la ciutat. Treballa conjuntament amb comerços, farmàcies, entitats, serveis i veïnes i veïns per pal·liar la solitud no desitjada de les persones grans dels nostres barris.