Taller inclusiu a l'hort del Mercat de la Vall d’Hebron - Teixonera

13/06/2023 - 08:56

El dimecres 28 de juny, de 10 a 11.30 h, es podrà descobrir l'espai de l'hort social del Mercat de la Vall d'Hebron amb un recorregut inclusiu a través de les diverses fases del procés de compostatge, les nombroses plantes aromàtiques que hi creixen, així com fruites i hortalisses, i altres aspectes interessants de l'hort.

AVÍS!: L’activitat havia de celebrar-se el 14 de juny, però a causa de la previsió de pluja, s’ha ajornat al dimecres 28 de juny de 10 a 11.30 h.

De la mà del projecte Tarpuna, es farà una exploració sensorial d’algunes plantes aromàtiques i les persones participants s’enduran a casa un petit regal. Es recomana dur calçat còmode i barret i ulleres de sol.

Mesures d’accessibilitat: Espai accessible, emissora FM per a connectar-se amb audiòfons compatibles, i altres mesures o acompanyaments a demanda.

Inscripcions: Si us interessa assistir-hi, només heu d’enviar un correu a hola@zerowastebcn.com amb el nom, cognom, DNI i codi postal, indicant si es necessita alguna ajuda específica per participar còmodament de l’activitat.