Tornen els contes a les places d'Horta

21/06/2023 - 09:50

Com és habitual, amb l’arribada de l’estiu el Centre Cívic Matas i Ramis i la Biblioteca Horta - Can Mariner ofereixen la possibilitat de passar una estona "de conte" tot escoltant diversos contacontes. El cicle tindrà lloc a quatre places d'Horta: la d'Eivissa, la de Bacardí, la de Santes Creus i el Parc de la Unitat.

El cicle Contes a les places torna per oferir un munt d’aventures a la mainada. Enguany, seran quatre sessions els dimecres del 28 de juny al 19 de juliol, a les 18.30 h. En cas de pluja les sessions es realitzaran al CC Matas i Ramis (C. Feliu i Codina, 20).

L’oca d’or
Dimecres 28 de juny, a les 18.30 h. Plaça d’Eivissa.
Amb Albert Estengre, el Senyor dels Contes. A partir de 4 anys.
Un noi troba un follet a qui ajuda. A canvi, el follet li dona una oca d’or màgica i li diu què ha de fer per a guanyar-se un tresor. La gent, però, li va al darrere per tal de robar-li les plomes. Vols ser tu un dels personatges? Conte tradicional dels germans Grimm.

El perquè de les coses
Dimecres 5 de juliol, a les 18.30 h. Parc de la Unitat.
Amb Engruna teatre. A partir de 2 anys.
L’Ares és una rodamon que viatja per tot arreu. Sempre va acompanyada del seu carro, un carro que a simple vista sembla un munt d’andròmines, però que si obrim bé els ulls i escoltem amb atenció, ens deixarà veure com cadascun dels objectes que hi conté es pot convertir en una història fantàstica: una sabata vella, en un gos; un mitjó, en un gat o uns llums de Nadal, en la Via Làctia…

El joc de les màscares
Dimecres 12 de juliol, a les 18.30 h. Plaça de Bacardí.
Amb Eva Molina, de La Formigueta Curiosa. A partir de 4 anys.
Algun cop has sentit que els altres no et comprenen? De vegades ens sentim diferents i mirem d’amagar les nostres emocions. Amb aquest conte posarem en valor la riquesa que suposa que cadascú sigui com és, amb l’ajuda d’una caixa plena de màscares.

La maleta dels àlbums il·lustrats
Dimecres 19 de juliol, a les 18.30 h. Plaça de Santes Creus.
Amb Umpalumpa. A partir de 3 anys.
Obrirem la maleta i de dins sortiran àlbums bellament il·lustrats de les millors editorials. Narracions acompanyades de propostes artístiques per a captivar-te a través dels ulls i les orelles.