Constituït el Consell del Districte d’Horta-Guinardó

14/09/2023 - 12:29

Els dinou membres que integren el Consell del Districte d’Horta-Guinardó han pres possessió del càrrec durant la sessió plenària extraordinària de constitució, celebrada el 13 de setembre a les 18.30 a Sala Lluís Companys de la seu del Districte. D’aquesta manera, ha quedat constituït el Consell, on 11 membres repeteixen responsabilitat i vuit s’estrenen per primer cop.

A banda de la constitució del Consell, la sessió, presidida pel regidor del districte, Lluís Rabell, incloïa a l’ordre del dia la proposta de nomenament del nou president del Consell. La candidatura del regidor d’ERC Jordi Coronas va rebre el suport del plenari.

Després de conèixer el resultat de la votació, Coronas es va adreçar a les persones presents per destacar que es tractava “d’un honor” fer-se càrrec de la responsabilitat de presidir el Consell, una fita que var qualificar com a “una oportunitat única”.

La proposta de nomenament del nou president serà traslladada a l’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, per a la seva aprovació definitiva.

Durant la sessió, els grups municipals van explicar el sentit del seu vot, fruit d’un acord de ciutat.

El regidor Rabell va tancar la sessió  tot recordant el treball de la seva predecessora, Rosa Alarcon, i va afegir que espera que la seva feina al capdavant del districte sigui profitosa.