Celebrada la primera Audiència Pública del nou mandat

17/10/2023 - 09:59

El dilluns 16 d'octubre es va celebrar la primera sessió d'aquest mandat de l'Audiència Pública d'Horta-Guinardó. El regidor Lluís Rabell es va estrenar en aquest espai de participació responent les preguntes de la ciutadania des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte.

Tothom havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal o va poder fer-ho presencialment des de la seu del Districte.

La sessió va durar gairebé una hora i mitja, en què el regidor va respondre les consultes fetes per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es van plantejar qüestions sobre la superilla d’Horta, l’alta velocitat dels vehicles al passeig de Maragall, la plantació d’arbrat ombrívol als escocells buits, la millora de l’espai públic per a caminar-hi o els projectes d’aparcaments subterranis. També es van tractar consultes sobre el carril bici del passeig de Maragall, la infraestructura ciclista al districte, la xarxa d’autobusos a la Font d’en Fargues, la pacificació de l’entorn de l’Escola Font d’en Fargas, la taula de mobilitat, les campanyes de comerç, la reurbanització del carrer de Santa Rosalia o el trasllat del Mercat de l’Estrella als Jardins del Baix Guinardó, entre d’altres.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.