‘Música per la pau’ al Casal de la Font d'en Fargues

30/10/2023 - 11:50

El dissabte 4 de novembre a les 10.30 h el Casal de la Font d’en Fargues acollirà una activitat familiar, intergeneracional i inclusiva on la música és la protagonista, dins del cicle Tardor de Pau a Horta-Guinardó.

En aquest taller, la música fa de nexe entre les diferents persones que hi participen, independentment de l’edat i d’altres circumstàncies. Volem posar el nostre gra de sorra en trencar barreres entre diferents col·lectius del districte i fer una activitat conjunta on la música inspirada en la pau ens serveixi de connector entre els participants a l’activitat.

Volem normalitzar les activitats inclusives amb famílies, fer que sigui freqüent que famílies amb diverses circumstàncies comparteixin experiències. Deixeu-vos portar pel poder de la música, veniu a participar en un taller on ens mourem, escoltarem, compartirem i cantarem  músiques al voltant del tema de la pau.

L’activitat està recomanada a partir dels 8 anys i cal inscriure-s’hi prèviament. També us hi podeu inscriure com a grup si veniu amb educadors acompanyants

L’activitat serà dirigida per Marta Oller, musicoterapeuta i integradora social, i Magda Güell, educadora musical especialista en Música en Família.