29a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita

06/11/2023 - 12:51

Aquest és el 19è any que el Parc d’Atraccions Tibidabo obre les portes a l’AACIC, Associació de Cardiopaties Congènites, per acollir la 29a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves que han nascut amb una cardiopatia o que ha estat diagnosticada o adquirida durant la infantesa.

L’AACIC vol fer més visible la realitat que viuen els infants i adolescents amb cardiopatia i les seves famílies. La societat ha de conèixer i entendre aquesta realitat per tal de facilitar-ne la inclusió.

Una Gran Festa amb cor

Les 2.000 primeres entrades generals o júniors (no bonificades) que es venguin pel dia de la festa seran solidàries: 2 € de cadascuna es donaran a l’entitat. Es podran adquirir prèviament a tibidabo.cat o el mateix dia de la festa a les taquilles del parc.

Els beneficis de la festa es destinaran als projectes que gestionen l’AACIC i la Fundació CorAvant a l’Hospital de Sant Joan de Déu i l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, Hospital Sant Joan de Reus, Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Josep Trueta de Girona:

  • A cor obert: mitjançant aquest projecte l’equip de professionals de l’AACIC ofereix suport psicosocial als infants i adolescents amb cardiopatia i a les seves famílies en l’àmbit hospitalari i acompanyament abans, durant i després de l’ingrés hospitalari.
  • Connecta’t: mitjançant aquest projecte l’equip professional de la Fundació CorAvant ofereix suport psicosocial a joves i persones adultes amb cardiopatia i a les seves famílies en l’àmbit hospitalari i acompanyament abans, durant i després de l’ingrés hospitalari.