Ja programades les formacions per l’Economia Social i Solidària de Barcelona Activa del 1er Trimestre del 2024

29/12/2023 - 13:48

Comunicació, gestió econòmica i financera, planificació estratègica, promoció de la igualtat i com emprendre en Economia Social i Solidària (ESS) - aquestes són les cinc temàtiques principals de la proposta formativa dissenyada amb els valors d'ESS de Barcelona Activa.

Comunicació, gestió econòmica i financera, planificació estratègica, promoció de la igualtat i com emprendre en Economia Social i Solidària (ESS) – aquestes són les cinc temàtiques principals de la proposta formativa dissenyada amb els valors d’ESS de Barcelona Activa.

Tant si pertanys a una entitat o empresa de l’ESS com si estàs emprenent el teu projecte dins aquest àmbit, des de la direcció d’Economia Social i Cooperatives us oferim tot un ventall de formacions en aspectes empresarials des d’un vessant socioeconòmic. Segons la maduresa de la vostra iniciativa i les vostres necessitats, podeu escollir en quines activitats participar.

Consulteu tota la programació del mes en el Calendari Mensual – trobareu les formacions dirigides a organitzacions constituïdes ressaltades en blau i les activitats per emprendre en taronja.

Com a exemples, podeu tenir un primer contacte per saber què és l’ESS, dins la temàtica de “Comunicació” podeu treballar en l’estratègia de comunicació del vostre projecte emprenedor o aprendre claus per comunicar el vostre producte o servei als joves, i com a “Planificació estratègica” podeu conèixer com utilitzar els prototips per innovar.

Tota l’oferta està estructura en sessions de curta durada, d’una o dues sessions, i que poden ser en format virtual o presencial, sempre de manera gratuïta. Un cop duta a terme l’activitat, podreu descarregar-vos un certificat de participació.
Més informació per empreses i entitats.
Més informació per emprendre.