El 21 de febrer, inici del cicle de #DiesInnoBA sobre la Captació i la Retenció del Talent a l’ESS

09/02/2024 - 10:04

La ConversESS #1 del cicle Captació i Retenció de Talent serà el punt de partida per endinsar-nos dins la temàtica, responent quines són les singularitats de l’àmbit ESS i molt més.

Quins són els reptes que tenen les organitzacions a l’hora de captar i retenir talent? Trobem diferències per sectors? Quines eines i estratègies podem implementar en els processos de selecció i organització?

Les empreses i entitats s’enfronten a reptes rellevants pel que fa a la retenció i captació de talent, relacionat amb un canvi generacional i noves metodologies de treball. Així i tot, segons el Mapa de Talent elaborat per Barcelona Activa, el sector de l’Economia Social té capacitat de retenció de talent gràcies a la seva mirada, on posa al centre les necessitats de les persones treballadores.

La ConversESS #1 del cicle Captació i Retenció de Talent serà el punt de partida per endinsar-nos dins la temàtica, responent quines són les singularitats de l’àmbit ESS i molt més. Per això, tenim les experiències de 4 empreses de l’ESS que compartiran les seves reflexions:

  • Mireia Barba, Co-fundadora i directora de la Fundació Espigoladors
  • Txell Arqué, Directora de Persones d’Abacus Cooperativa
  • Miriam Marin, Directora de Selecció, Formació i Desenvolupament del Grup Pere Claver
  • Monica Vàzquez, Directora de l’Àrea de Persones de Suara Cooperativa

A la conversa hi participaran també Carme Castro, Sòcia Fundadora i CEO de Kainova, i Ernesto Gómez, Coordinador del Máster en Gestió Estratègica del Talent de la Universitat de Mondragón.

Tant si formes part d’una organització d’ESS, empresa social, com si tens interès en la temàtica, us esperem el pròxim 21 de febrer, de 18 h a 19.30 h a InnoBA, Ca n’Andalet.

Per a més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.