25N: Més connectades que mai

17/11/2020 - 14:08

Feminismes. Hi haurà diverses activitats a tot el districte per celebrar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Un any més l’Ajuntament de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó commemoren el dia 25 de novembre, declarat per l’ONU des del 1999 com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Aquest any el lema és ‘Barcelona antimasclista’.

Les associacions i entitats del districte hi participen amb múltiples activitats que podeu trobar al programa adjunt. La més destacada és la que es farà als jardins de la Biblioteca Horta – Can Mariner, dimecres 25 de novembre a les 17.30 h, sota el títol Més connectades que mai!!!. L’objectiu d’aquest acte és el de reivindicar les lluites actuals dels col·lectius feministes del districte. En el context actual , és necessari adaptar-lo al context online i per això s’emetrà per internet. Comptarà amb la participació del col·lectiu ‘Retroba’t amb tu’, l’artista Marisa Ordóñez (artista plàstica performance), la Coral performance #Metoo Horta-Guinardó (música i performance), Assumpció Forcada i Fina R. Palau (poesia i música). Serà una mostra artística que amb diferents mirades portarà a la reflexió del contingut 25N en el context d’aquest difícil 2020. L’acte és organitzat pel Consell de les Dones d’Horta-Guinardó amb la col·laboració de la Biblioteca d’Horta-Can Mariner.

Però més enllà de l’acte central, s’han preparat més d’una trentena d’activitats que es duran a terme al districte a l’entorn del 25 de novembre. Podeu consultar-les al document adjunt.