Activat el Pla d’actuació municipal per risc d’incendis forestals en fase d’alerta

13/08/2022 - 14:47

Prevenció. Els equips estan desplegats per les gairebé 1.800 hectàrees de superfície del Parc de Collserola, que estan repartides entre els districtes de les Corts, Sarrià - Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris.

El Pla municipal respon a l’activació per part de la Generalitat de Catalunya del nivell 3 del Pla alfa al Barcelonès. D’aquesta manera, augmenten els recursos destinats al Parc de Collserola, i els set parcs de Bombers de Barcelona es mantindran en alerta per l’alta possibilitat que es pugui produir un incendi en massa forestal.

Els equips estan desplegats per les gairebé 1.800 hectàrees de superfície del Parc de Collserola que pertanyen a la ciutat de Barcelona i que estan repartides entre els districtes de les Corts, Sarrià – Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris.

La campanya forestal dels Bombers es va iniciar a principis de juny i estarà activa fins a mitjan setembre. En aquests moments està prohibit realitzar treballs forestals i actuacions que puguin generar guspires a menys de 500 metres de la massa forestal, la qual cosa inclou la prohibició de cremar residus i fer barbacoes.

 

 

Més informació