Cancel·lat el concert de Rock pels Xuklis

19/10/2020 - 11:58

Cultura. Amb motiu de les noves mesures de contenció de l'emergència sanitària

L’AFANOC, associació encarregada de la Casa dels Xuklis i organitzadora dels festivals de Rock pels Xuklis, ha decidit cancel·lar l’edició d’aquest dissabte 24 d'octubre del concert solidari.

L’entitat ha expressat en un comunicat que davant la incertesa del context sanitari actual, el més prudent és cancel·lar l’esdeveniment:

“Amb les noves restriccions i criteris indicats per la Generalitat de Catalunya per controlar els efectes de la covid-19, en les quals no es permet oferir restauració, ens veiem amb l’obligació de suspendre el concert.

Davant la necessitat existent d’aconseguir recursos, l’AFANOC ha tirat endavant aquest concert solidari pels Joves amb Càncer. Però és inviable tenir el públic més de quatre hores sense poder prendre res, asseguts, de nit i amb infants. Amb aquestes condicions, se’ns fa molt difícil seguir endavant. Hem intentat arribar a acords per fer-ho però no ha estat possible.

Rockpelsxuklis ha treballat de valent per complir totes les mesures de seguretat. Realitzant el concert a l’aire lliure, mesures de separació més amplies de les que marca la normativa, i control d’accessos i neteja acurada de l’espai en tot moment.

Gràcies a la implicació dels grups, les empreses, que han actuat desinteressadament, l’Ajuntament de Barcelona – Districte d’Horta Guinardó, a la Diputació de Barcelona, a l’AVV de Montbau i a l’Escola TARR i sobretot, gràcies a tothom que ha comprat l’entrada i ha fet difusió. Us donem les gràcies per fer-nos costat en aquest moment tan difícil.

Ara més que mai, en plena pandèmia, necessitem que la nostra tasca als hospitals i a La Casa dels Xuklis segueixi sent gratuïta per a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

S’obre un termini per la devolució de les entrades des d’avui 19 d’octubre a les 12 h fins al 2 de novembre a les 12 h.

Cuideu-vos, seguiu les recomanacions i estigueu atents i atentes a totes les novetats i actualitzacions de Rockpelsxuklis!

Salut i #rockpelsxuklis!
”.