Celebrada una nova Audiència Pública d'Horta-Guinardó

27/01/2021 - 13:00

Participació. La regidora Rosa Alarcón va tractar els temes que generen més interès a Horta-Guinardó

El dimarts 26 de gener es va celebrar una nova sessió de l’Audiència Pública d’Horta-Guinardó. Com en les anteriorr, la regidora Rosa Alarcón i el president del Districte Max Zañartu van intervenir des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte i el públic va poder seguir la sessió per streaming.

Tothom qui ho havia volgut, havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal o va poder fer-ho en directe a través de la plataforma habilitada.

La sessió va durar pràcticament dues hores en què la regidora va respondre totes les consultes fetes per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es van plantejar qüestions relacionades amb el recorregut dels autobusos, el manteniment de les escales i els ascensors a la via pública, la rehabilitació del carrer Harmonia, destrosses provocades per senglars, l’acumulació de trànsit als carrers Fulton i Horta i a la plaça d’Eivissa, la recollida selectiva de residus o alguns actes vandàlics a Horta. Un altre punt destacat va ser la mobilitat, en qüestions específiques com les zones amb la velocitat limitada a 30 km/h, les restriccions del trànsit a la superilla d’Horta, la contaminació de l’aire, els carrils bici o les places d’aparcament per a motos.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.