Celebrem la reurbanització de la plaça de la Font d’en Fargues i la restauració del quiosc modernista

14/02/2024 - 11:42

El dissabte 24 de febrer se celebrarà la restauració del quiosc modernista i la reurbanització de la plaça de la Font d’en Fargues. Serà a partir de les 11 h amb un munt d’activitats per a tots els públics.

Hi haurà parlaments de les autoritats i una àrea de jocs infantils. A més, es podrà gaudir dels gegants de l’Escola Font d’en Fargas, d’un concert de la Cobla Sant Jordi, d’una jam session a càrrec de Jam de la Font i d’un vermut de cloenda. Podeu consultar els horaris exactes al cartell informatiu.

D’aquesta manera se celebrarà que han acabat unes obres que han permès rehabilitar un espai essencial del barri. Els elements modernistes de l’antiga planta envasadora d’aigua s’han recuperat respectant al màxim l’aparença i els materials originals. S’ha restaurat el quiosc de venda de begudes, l’antiga planta d’envasament, la font i la gruta. Així mateix, s’ha desenvolupat un projecte de millora de l’accessibilitat dels voltants enjardinats, per recuperar tot aquest entorn com a indret d’estada i esbarjo, amb un espai de pícnic, recuperant alhora un bocí de la memòria històrica d’aquest espai.

A més, s’hi han fet tasques d’enjardinament amb la corresponent xarxa de reg i s’hi ha col·locat mobiliari urbà. També s’ha dotat l’espai de l’enllumenat necessari, s’han soterrat les xarxes de serveis i s’ha portat el servei d’aigua potable i electrificació al quiosc i als serveis sanitaris.