Convocatòria de l'Audiència Pública del districte

02/04/2024 - 13:06

El dijous 18 d'abril se celebrarà una nova sessió de l'audiència pública, que torna a ser itinerant i en aquesta ocasió serà al Centre Cívic Matas i Ramis d'Horta. També permetrà que qui no hi participi presencialment pugui deixar la pregunta escrita anticipadament a través del Decidim o hi intervingui digitalment en directe.

Aquesta és la propera convocatòria d’aquest òrgan de participació:

Audiència Pública
Dijous 18 d’abril, de 18.30 a 20.30 hores
Centre Cívic Matas i Ramis (C. Feliu i Codina, 20)
Sessió presencial i telemàtica

Podreu seguir l’audiència pública en streaming des del web del Districte d’Horta-Guinardó.

La sessió tindrà lloc de manera presencial i telemàtica, amb aquestes formes de participació:

  1. Digitalment, a través de la Sala Virtual en aquest enllaç (cliqueu aquí) el mateix dia de la sessió. Si només es vol participar com a espectador, es podrà fer a través de l’streaming de Youtube que s’emetrà en directe al web del Districte (barcelona.cat/horta-guinardo)
  2. Presencialment a la mateixa sala. Assistint en persona el dijous 18 d’abril a les 18.30 h, al Centre Cívic Matas i Ramis (C. Feliu i Codina, 20). En cas de superar l’aforament previst de la sala, se seguirà l’ordre d’arribada.

Caldrà formular, en tot cas, la pregunta de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a través del formulari del Decidim (cliqueu aquí), fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona.

Per a qui no hagi pogut avançar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, es deixarà a disposició dels ciutadans que estiguin presencialment a la sala, sol·licituds per escrit per a que manifestin la seva voluntat d’intervenció i poder així donar la paraula en el transcurs de l’audiència. Les sol·licituds estaran a disposició del veïnat fins a 10 minuts després d’haver començat la sessió. Després, seran retirades.

Si la persona que ha fet la petició a través del Decidim no pot assistir-hi virtual o presencialment per tal de formular la seva intervenció, aquesta no serà llegida en el transcurs de la sessió i es respondrà per correu.

La sessió comptarà amb interpretació en llengua de signes i subtitulació en l’streaming .