Convocatòria de l'Audiència Pública en sessió telemàtica i semi presencial

07/09/2021 - 08:00

Participació i govern. Tindrà lloc el dijous 16 de setembre

Els òrgans de participació continuen celebrant-se amb algunes restriccions a causa de les mesures sanitàries. En aquest cas, l'audiència pública combinarà el format telemàtic i el semi presencial, ja que un grup reduït de persones podrà assistir a la Seu del Districte i la resta podrà seguir-la i participar-hi telemàticament.

Aquesta és la propera convocatòria d’aquest òrgan de participació:

Audiència Pública
Dijous 16 de setembre, de 18 a 20 hores
Sessió telemàtica

Podreu seguir l’audiència pública en streaming des del web del Districte d’Horta-Guinardó.

En l’actual context sanitari, es pot participar a través dels següents canals:

  1. Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició al formulari habilitat de l’Audiència Pública del Decidim, fins dimecres 15 de setembre a les 18 h. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consulta com registrar-s’hi)!
  2. Participant en directe de forma presencial, amb opció a rèplica. Assistint en persona el dijous 16 de setembre a les 18 h a la seu del Districte (Ronda Guinardó, 49). En cas de superar l’aforament previst de la sala (marcat per les mesures de prevenció sanitària covid-19), se seguirà l’ordre d’arribada.
  3. Digitalment intervenint en directe a l’Audiència per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar en aquest enllaç. Si només es vol participar com a espectador, es podrà fer a través de l’streaming de Youtube que s’emetrà en directe al web del Districte.
  4. Excepcionalment es podran presentar peticions per escrit a la seu del Districte i als casals de barri: Mas Guinardó, Font d’en Fargues, Pirineu, Can Travi, sala polivalent de Montbau; i als centres cívics: Teixonera, Casa Groga, Matas i Ramis i Carmel, fins dimecres 15 de setembre a les 18 h.