Convocatòria del Consell de Districte

30/04/2021 - 09:10

Participació i govern. Tindrà lloc el 6 de maig a la Seu del Districte d'Horta-Guinardó i es podrà seguir telemàticament

Els òrgans de participació i govern continuen celebrant-se amb algunes restriccions a causa de les mesures sanitàries. El consell plenari de Districte se celebrarà a la seu del Districte però no estarà obert al públic, que podrà seguir la sessió telemàticament.

Aquesta és la propera convocatòria del plenari del Districte:

Consell de Districte
Dijous 6 de maig, a les 18 hores
Sala Lluís Companys de la Seu del Districte d’Horta-Guinardó
Ronda del Guinardó, 49

Atès l’actual context sanitari, la sessió se celebrarà sense públic. Podreu seguir el plenari en streaming.

D’acord amb l’art. 38 de les Normes reguladores de funcionament dels districtes, tant les entitats com els ciutadans i ciutadanes podran intervenir sobre els temes concrets dels punts que figuren a la part decisòria, a la part d’impuls i control i en el torn final obert de paraules de l’ordre del dia sobre altres temes d’interès general.

En aquesta ocasió, tal i com s’ha dut a terme en les darreres sessions, les intervencions dels ciutadans i ciutadanes no seran presencials sinó que es podran fer mitjançant el registre previ a través de la plataforma IRIS en el següent enllaç:

Català: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=562
Castellà: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=563

Les sol·licituds per intervenir seran acceptades fins les 18 hores del dimecres 5 de maig.

Als ciutadans i ciutadanes que hagin presentat la intervenció per aquest canal d’IRIS se’ls facilitarà amb posterioritat enllaç de connexió a la sessió plenària per tal de que puguin exposar en directe el contingut de la seva pregunta/queixa/suggeriment.