Convocatòria del Consell plenari de Districte

30/06/2022 - 14:22

Participació i govern. Tindrà lloc el 7 de juliol a la Seu del Districte d'Horta-Guinardó i es podrà seguir presencialment o telemàtica

El consell plenari de Districte se celebrarà a la seu del Districte i es podrà seguir presencialment o telemàtica, amb un límit d'aforament. No es podrà intervenir telemàticament.

Aquesta és la propera convocatòria del plenari del Districte:

Consell de Districte
Dijous 7 de juliol, a les 18 hores
Sala Lluís Companys de la Seu del Districte d’Horta-Guinardó
Ronda del Guinardó, 49

La sessió es podrà seguir presencialment o de manera telemàtica al web del Districte. L’entrada de públic es permetrà fins assolir l’aforament màxim.

D’acord amb l’art. 38 de les Normes reguladores de funcionament dels districtes, tant les entitats com els ciutadans i ciutadanes podran intervenir sobre els temes concrets dels punts que figuren a la part decisòria, a la part d’impuls i control i en el torn final obert de paraules de l’ordre del dia sobre altres temes d’interès general.

Les sol·licituds per intervenir en el Consell de Districte seran rebudes fins les 18 hores del dimecres 6 de juliol. S’han de realitzar mitjançant el registre previ a través de la plataforma IRIS en els següents enllaços:

Els ciutadans i ciutadanes que hagin presentat la intervenció per aquest canal d’IRIS podran intervenir per exposar-la presencialment des de la sala de plens durant la sessió plenària (no estarà habilitada, doncs, la sala virtual per poder fer-ho en línia). Si no és possible la seva assistència presencial i han deixat el text de la seva intervenció, aquesta serà llegida.