Descobreix la Teixonera i Sant Genís dels Agudells amb una gimcana amb el mòbil

29/02/2024 - 09:31

Vols descobrir els secrets de la Teixonera o de Sant Genís? Conèixer-ne el patrimoni cultural? T'oferim la millor manera de viure els barris: participant en una gimcana.

Amb les gimcanes digitals podràs descobrir i aprendre aspectes desconeguts dels barris d’una manera ben divertida. Us ho expliquem en aquest vídeo.

Viatge al passat de la Teixonera

Arribes a la Teixonera, quan descobreixes que has viatjat enrere en el temps! On abans hi havia el metro, ara només hi ha boscos i barrancs, entre persones que construeixen la seva llar amb les seves pròpies mans. Seràs capaç de trobar el portal per tornar al present?

Són 11 enigmes en un radi d’1,8 km i tens 90 minuts per resoldre’ls. El punt de sortida és l’estació de metro d’El Coll – La Teixonera (plaça del Doctor Matias Guiu).

La joia de Sant Genís

Estàs menjant uns xurros quan sents una veu que et parla i et diu: “Et necessito. Sant Genís et necessita. Ajuda’m a trobar la joia que salvarà el barri.” Us apunteu a l’aventura?

Cal resoldre 12 enigmes en 90 minuts i en un radi d’1,9 km. El punt d’inici és davant de l’Institut Vall d’Hebron (passeig de la Vall d’Hebron, 95).

‘Gimcana Digital Turística: Apropa ́t als barris de Barcelona’

‘Gimcana Digital Turística: Apropa ́t als barris de Barcelona’ és un projecte que sorgeix de la convocatòria ‘Impulsem el que fas 2021’ i que aposta per una modalitat de turisme responsable i sostenible al territori. El projecte vol posar en valor l’enorme patrimoni cultural material i immaterial que atresora la ciutat, descentralitzant el turisme, fent-lo més sostenible i descobrint part de la seva història, tant a visitants com als propis veïns de la ciutat. I ho fa a través de rutes turístiques digitals i presencials totalment gratuïtes per descobrir el patrimoni cultural dels barris d’una forma única i divertida.

Així que ja ho sabeu. Els misteris de la Teixonera i Sant Genís us esperen!