Es reprèn el projecte Troba’t, un espai on les dones poden compartir-hi inquietuds

20/09/2023 - 13:34

Feminismes. El Servei d’Interculturalitat d'Horta-Guinardó posa en marxa una nova edició del projecte Troba’t, que començarà el dimarts 3 d’octubre

El Servei d’Interculturalitat d'Horta-Guinardó posa en marxa una nova edició del projecte Troba’t, que començarà el dimarts 3 d’octubre.

Troba’t és un espai de relació per a dones que estiguin vivint una situació complexa o de canvi. El projecte està format per 12 sessions on es treballen aspectes com, per exemple, les competències personals, l’enfortiment de les relacions (inter)personals, l’autoconeixement i l’autoestima o tècniques de relaxació. Totes les sessions seran conduïdes per una psicòloga especialitzada. També es realitzaran sortides de caire sociocultural i, a més, s’organitzen activitats segons les necessitats del propi grup.

Per a participar-hi, cal inscriure-s’hi enviant un correu a serveinterculturalitathg@bcn.cat. Després d’una entrevista individualitzada amb la dinamitzadora del grup es determinarà les dones que poden accedir al projecte. Es farà un retorn de cada cas explicant el seu recorregut dins del Troba’t i en el cas que sigui necessari s’oferirà coordinacions sempre que el/la professional ho desitgi.

El Troba’t s’iniciarà el dimarts 3 d’octubre  i acabarà el dimarts 19 de desembre de 2023.

Les sessions es realitzaran al Centre Cívic El Carmel (C/ Santuari, 27) tots els dimarts de 17 a 19 h. És recomanable que les dones participin a totes les sessions per al bon procés personal i del grup.

El projecte és gratuït i ofereix servei de cura d’infants per a les dones que ho necessitin.