La Cavalcada de Reis torna per omplir d’il·lusió els carrers d’Horta-Guinardó

29/12/2021 - 11:45

Ja s’acosta el dia de la gran Cavalcada del districte i els Reis ho tenen tot preparat perquè grans i petits, autèntics protagonistes d’aquesta festa, visquin un dia de màgia i fantasia. A part de la cavalcada del Districte, també hi haurà una Diada de Reis a la Teixonera.

Aquest es el programa i el recorregut de la cavalcada del Districte del dia 5 de gener:

CAVALCADA AL CARMEL

18 hores: inici del itinerari pels carrers del barri. Sortida de la comitiva Reial des del mercat del Carmel, seguint pels carrers Llobregós, Pantà de Tremp i Dante.

CAVALCADA A HORTA

La comitiva segueix pels carrers Dante i Baixada de la Plana.

CAVALCADA A LA FONT D’EN FARGUES I EL GUINARDÓ

Cap a les 19 hores seguirà el recorregut de la Cavalcada des del carrer Tajo cap al passeig Maragall. La comitiva avançarà per aquesta via fins arribar, aproximadament a les 20 hores, al carrer Mascaró, i aleshores es donarà per acabada la Cavalcada.

Des de primera hora del dia 5 estarà prohibit estacionar a determinats indrets indicats del recorregut, especialment al barri del Carmel. Hi haurà talls de trànsit selectius durant el pas de la comitiva, de les 18 a les 20 hores, aproximadament. Durant tot el recorregut els ajudants dels reis recolliran cartes d’última hora per posar-les a dins de la bústia gegant.


DIADA DE REIS A LA TEIXONERA

Lloc: Plaça d’Herta Frankel
11 h: Tallers infantils
12 h: Animació a càrrec del grup la Tresca i la Verdesca
17 h: Recollida de cartes dels més petits a Ses Majestats
19 h: Missatges de Ses Majestats els Reis