Més Consells de Barri a Horta-Guinardó

20/11/2020 - 10:14

Participació i govern. El 24 i 26 de novembre arriben els de la Font d'en Fargues i el Guinardó, respectivament

Aquesta tardor tornen els Consells de Barri a Horta-Guinardó, en els que la ciutadania hi tindrà molt a dir. Aquesta vegada, a causa de les mesures sanitàries derivades de la covid-19, totes les sessions seran telemàtiques.

S’hi podrà participar telemàticament accedint a la pàgina de cada òrgan al Decidim Barcelona. La propera setmana, els dos consells que es duran a terme seran el de la Font d’en Fargues i el del Guinardó.

Recordeu que des de la plataforma decidim.barcelona podeu entrar a la pàgina de cada consell de barri per consultar-ne tota la informació i documentació, així com per proposar temes a tractar al Consell, que seran traslladats a la Comissió de Seguiment per tal que n’aprovi la incorporació com a punts de l’ordre del dia del següent Consell.

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.