Oberta la convocatòria dels Premis Horta-Guinardó 2023

20/09/2023 - 09:22

Districte. S'hi poden presentar candidatures fins al 20 d’octubre

El districte d’Horta-Guinardó, en reconeixement a la important tasca que duen a terme les entitats cíviques i les persones a títol individual, convoca, un any més, la concessió dels Premis Horta-Guinardó.

Enguany es compleix la XXXVII edició d’aquests guardons que, des de l’any 1987, signifiquen un acte públic d’agraïment a la tasca de dinamització i millora de la vida ciutadana, sociocultural i cívica d’Horta-Guinardó.

Com en anteriors edicions us animem a participar en el procés de selecció. Per tant, podeu fer-nos saber quines persones, entitats o projectes creieu mereixedors dels Premis Horta-Guinardó 2023. Aquestes propostes contribueixen, sens dubte, a fer d’aquests guardons una valoració justa de tota la gent que treballa per fer d’Horta-Guinardó un districte dinàmic i solidari.

Bases dels Premis

Els premis podran atorgar-se a persones, entitats o col·lectius que hagin estat proposats per qualsevol persona o entitat. La data per formalitzar la proposta serà del 18 de setembre fins al 20 d’octubre del 2023 a qualsevol d’aquests punts:

  • Seu del Districte (ronda del Guinardó, 49)
  • Oficina d’Atenció Ciutadana d’Horta-Guinardó (carrer de Lepant, 387)

El Jurat podrà premiar persones, entitats o col·lectius d’Horta-Guinardó que hagin destacat, principalment, en programes, accions i esdeveniments duts a terme en el decurs d’aquest any 2023 o per la seva trajectòria, sempre vinculats a qualsevol dels àmbits següents:

Promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat i a qualsevol altre àmbit que, a criteri del Jurat, pugui ésser objecte del premi.

Els premis seran lliurats en el decurs d’un acte institucional que se celebrarà al novembre del 2023.