Parlem de formes de finançament per un projecte emprenedor dins l’Economia Social i Solidària

20/02/2024 - 15:32

El dimarts 27 de febrer, de 10 h a 12 h, InnoBA Ca n’Andalet acollirà una taula rodona amb tres persones expertes en diferents formes de finançament: el micromecenatge o finançament col·lectiu, el finançament bancari i el finançament d’impacte.

Emmarcada dins el programa de formació i acompanyament Construïm en Femení de Barcelona Activa, aquesta sessió proposa un debat sobre possibles formes de finançament d’un projecte emprenedor, especialment dins l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS). Hi participaran 3 ponents:

  • Mariona Gonzalez, directora d’Innovació i Economia Social de SpainNAB, principal plataforma d’impuls i promoció de les inversions amb impacte
  • Eva Frade, membre de la secretaria tècnica de la Fundació Platònic, entitat impulsora de la plataforma de micromecenatge cívic org
  • Una persona representant de la Fundació Finances Ètiques, membres del Grup Banca Ètica.

En acabar la conversa, es lliuraran els premis a les guanyadores de la VII edició del Construïm en Femení i els diplomes per a totes les participants. El programa té com a objectiu promoure projectes d’emprenedoria transformadors que estiguin impulsats per dones. Els premis donen suport a l’esforç de les emprenedores creant els seus plans de sostenibilitat al llarg del programa.

Posteriorment, hi haurà un espai de treball en xarxa entre les persones assistents, acompanyades d’un pica-pica.

Podeu reservar plaça al següent enllaç.