Sant Genís dels Agudells celebra el Consell de Barri

23/02/2021 - 09:50

Participació. El dimarts 2 de març a les 19 h en sessió telemàtica

Continuen els Consells de Barri a Horta-Guinardó, en els que la ciutadania hi tindrà molt a dir. Novament, a causa de les mesures sanitàries derivades de la covid-19, totes les sessions seran telemàtiques.

S’hi podrà participar telemàticament en directe accedint a ja.cat/barristgenisagudells. A més, excepcionalment es podran presentar peticions per escrit al Centre Cívic Casa Groga fins el dilluns 1 a les 19 h (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 20 h).

El Consell de Barri de Sant Genís dels Agudells tindrà aquesta data i ordre del dia:

Consell de Barri de Sant Genís dels Agudells: 2 de març, de 19 a 21 h.

Ordre del dia:

  • Situació COVID i diagnosi del barri
  • Àrea verda
  • Torn obert de paraules

Recordeu que des de la plataforma decidim.barcelona podeu entrar a la pàgina de cada consell de barri per consultar-ne tota la informació i documentació, així com per proposar temes a tractar al Consell, que seran traslladats a la Comissió de Seguiment per tal que n’aprovi la incorporació com a punts de l’ordre del dia del següent Consell.

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.