Torna el concurs per a l'elecció de la imatge gràfica del festival Empodera't

26/02/2024 - 09:01

En marxa la quarta edició del concurs del Festival Empodera't per crear la imatge gràfica de l'edició 2024. El concurs està dirigit a dones, amb el desig de promoure i empoderar a dones creadores i artistes de la comunicació visual.

L’Empodera’t és un festival feminista d’arts escèniques dirigit i protagonitzat per dones. És important conquerir els espais culturals des d’una contribució feminista i inclusiva. Fer de l’escena un espai de lluita on des de la sororitat es reivindiqui el paper protagonista que els pertoca a totes les dones. L’Empodera’t vol contribuir a crear una escena cultural que permeti combatre la masculinització, les desigualtats i alhora donar veu a noves reivindicacions des d’una contribució feminista.

Per aquest motiu, el festival Empodera’t obre a partir de l’1 de març i fins al 30 de juny un concurs per a escollir-ne la imatge gràfica. S’hi pot participar tant a títol individual com grupal.

El festival Empodera’t està organitzat pels Casals de Barri de Can Travi, Font d’en Fargues, Mas Guinardó, Pirineu – Can Baró, La Barraca del Carmel i la Sala Polivalent de Montbau.

Podeu consultar les bases del concurs.