Tot a punt per l’Horta Cançó d’Autor

11/06/2021 - 10:35

Cultura. L’antic Concurs de Cantautors/es d'Horta-Guinardó enguany canvia de nom i se celebrarà durant els dies 18, 19 i 20 de juny

Del 18 al 20 de juny el Centre Cívic Matas i Ramis (C. Feliu i Codina, 20) acollirà el festival Horta Cançó d’Autor.

Les semifinals del concurs se celebraran els dies 18 i 19 de juny. La gran final serà el diumenge 20 de juny a les 18 h. Hi participaran 20 cantants i duets que han estat escollits pel jurat per prendre part a les semifinals. Podeu consultar la programació del concurs al web oficial, on també trobareu l’enllaç per inscriure-us per poder assistir a cada acte.

Fins a l’edició anterior, aquest certamen era el Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó, però enguany l’objectiu ha estat modernitzar-lo i alhora mantenir-lo com un referent de la música d’autor. És per aquest motiu, doncs, que la imatge oficial, la dinàmica i la programació han experimentat diversos canvis. Més concretament: una imatge gràfica nova i harmònica amb la seva essència, l’ampliació de propostes estilístiques, la incorporació de nous premis i un nou web.

De caràcter biennal, és el concurs de cantautors més antic de Catalunya. Durant aquests anys hi han passat artistes tan coneguts com Estopa, Rafa Pons, Maika Makovski, Anna Roig, Raquel Lúa, Lia Sampai, Gessamí Boada o l’última guanyadora del concurs, Yuhniversia.

Més informació