Concert "Sant Andreu Reunion Band", a càrrec de Joan Chamorro & Elsa Armengou

Enrere

Un centre de formació i amplificació del talent emergent ens presenta una nova estrella de la seva constel·lació, que enregistra un primer treball en directe. 

L’escena del jazz barceloní té una formació al barri de Sant Andreu, un dels grans centres de talent emergent. D’aquesta banda, i amb el suport dels qui l’han creat, han nascut moltes estrelles, com la que avui enregistra el seu primer disc: Elsa Armengou, trompetista de 19 anys i membre de la Sant Andreu Jazz Band des que en va fer 6. Tretze anys durant els quals ha tingut l’oportunitat de tocar amb grans músics com Scott Hamilton, Joe Magnarelli, Dick Oatts, Joel Frahm, John Allred, Terell Stafford , Wycliffe Gordon, Jesse Davis i molts més. Ha estat un període de creixement durant el qual ha participat en més de quaranta enregistraments de la banda.

L’Elsa ha estat —i ho és encara— un dels pilars d’aquest projecte creat i dirigit per Joan Chamorro, que ha esdevingut tota una referència per a tots els que actualment en formen part. Una carrera emergent, amb una progressió espectacular, que es reflecteix en la manera de tocar, en el so, en la capacitat d’improvisar d’una manera relaxada i en una inventiva sorprenent.

Interpretació musical: Elsa Armengou (trompeta), Joan Chamorro (contrabaix), Pau Garcia (piano), Arnau Julia (bateria), Èlia Bastida (violí), Lola Peñaranda (saxo tenor i clarinet), Pere Company (saxo tenor i clarinet), Sander Theuns (saxo alt), Koldo Munné (saxo alt i saxo baríton), Noa Abike (saxo alt), Bernat Benavente (saxo baríton)

Convidats especials: Òscar Latorre (trompeta), Joan Mar Sauqué (trompeta), Alba Armengou (veu; dijous, 18), Alba Pujals (trombó; divendres, 19) 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Jamboree

Adreça:
Plaça Reial, 17
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
Des de 18/07/2024 al 19/07/2024

Telèfon

Tel.:
933191789
Fax:
933150221

You may also be interested in...