Les distincions principals han estat les següents:
- El restaurant Fismuler (districte de Ciutat Vella), en la categoria de qualitat gastronòmica, per “oferir una cuina urbana, fresca, sense complicacions i de molta qualitat per a tots els públics”.
- Echegaray (districte de Sant Martí), en la categoria d’integració al barri, per representar “una aposta jove de cuina popular de fort arrelament al barri gràcies a la compra diària al mercat”.
- Casa Petra (districte de Les Corts), en la categoria de local notori o innovador, “per esdevenir un espai polivalent, sorprenent, diferenciador, transversal i acollidor”, en paraules del jurat.
A més, Can Culleretes i Ca l’Isidre (Ciutat Vella) han rebut la menció honorífica, i El Racó del Peix (Horta-Guinardó) i Casa Amàlia (l’Eixample), el Premi a la Sostenibilitat.
Els premis els impulsa l’Ajuntament des del 2017 i estan oberts a tots els restaurants de barri que no hagin tingut altres reconeixements significatius. Les dues edicions anteriors es van haver de suspendre a causa de la pandèmia.
Si voleu més informació sobre aquesta edició dels guardons, cliqueu aquí. I per a informació general sobre aquest àmbit, podeu visitar el web de Comerç.