Llistes de les persones candidates al Pla d'Ocupació Diversem

24/12/2020 - 12:31

Després de valorar els mèrits acreditats i al·legats a través del currículum i les entrevistes personals, podeu consultar les llistes de persones candidates per a tècnic/a auxiliar i per ajudant.

Després de valorar els mèrits acreditats i al·legats a través del currículum i les entrevistes personals, podeu consultar les llistes de persones candidades per a tècnic/a auxiliar i per ajudant.

Les dues llistes estan ordenades per ordre de més a menys puntuació, de manera que la persona amb més puntuació és la número 1, i així successivament. Les persones estan identificades a les llistes amb el número del seu D.N.I.

Consulteu la llista de persones candidates per al perfil d’Ajudant 

Consulteu la llista de persones candidates per al perfil de Tècnic/a auxiliar

Es contractaran 43 persones amb perfil d’ajudant i 7 amb perfil de tècnic/a auxiliar i es preveu que s’incorporin de manera esglaonada a partir del gener i fins el març de 2021.

Aquesta és la previsió d’incorporació de les 43 persones amb perfil d’ajudant:

  • 16 persones al gener
  • 13 persones al febrer
  • 14 persones al març

Aquesta és la previsió d’incorporació de les 7 persones amb perfil d’auxiliar tècnic/a:

  • 3 persones al gener
  • 2 persones al febrer
  • 2 persones al març

En funció del moment de la contractació, l’equip de selecció de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat es posarà en contacte amb cada persona per comunicar-li la data d’incorporació i els detalls per a la seva contractació.

Si teniu algun dubte o consulta, la podeu adreçar al  correu electrònic plaocupacioimpd@bcn.cat​

Properament es publicaran les llistes al Butlletí Oficial de la Provincia.

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat va obrir la convocatòria del Pla d’Ocupació Diversem, de 50 places per a persones treballadores, amb discapacitat i/o trastorn de salut mental per col·laborar en la revisió de l’accessibilitat de les àrees de joc infantil de la ciutat de Barcelona.