Sortegem tres exemplars del nou llibre ‘Darrere les persianes’

11/06/2024 - 10:01

Barcelona Llibres i el Centre LGTBI de Barcelona sortegen tres exemplars del nou llibre ‘Darrere les persianes’.

En el marc del Dia de l’Orgull LGTBI del 28 de juny, Barcelona Llibres i el Centre LGTBI de Barcelona volen celebrar la publicació del nou llibre ‘Darrere les persianes’ amb una acció promocional a Instagram.

En el marc del Dia de l’Orgull LGTBI del 28 de juny, Barcelona Llibres i el Centre LGTBI de Barcelona volen celebrar la publicació del nou llibre Darrere les persianes amb una acció promocional a Instagram.

Darrere les persianes és el darrer còmic de la col·lecció “Barcelona en Vinyetes”, de Barcelona Llibres, que explica la història silenciada de les lesbianes a Barcelona a través dels ulls de dues joves estudiants. Un llibre ideat per Maria Giralt, amb textos d’Isabel Franc i il·lustracions de Rosa Navarro.

El còmic està disponible a les llibreries des de principis de mes i es presentarà al Centre LGTBI de Barcelona el dijous 20 de juny, a les 18.00 hores. En l’acte hi participaran les autores del llibre; Maio Serrasolsas, artista transfeminista i activista lesbiana, i Javier Rodríguez Núnez, comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI.

El dimecres 19 de juny, el dia abans de l’acte de presentació, anunciarem l’entrega de tres exemplars del llibre. Si vols aconseguir un d’aquests exemplars, pots participar en l’acció de les xarxes socials, seguint les normes següents:

INSTAGRAM

Participació

– Cal tenir un compte d’Instagram i complir els requisits següents:
*Tenir més de 14 anys.
*Residir a l’Estat espanyol.
*Participar en l’acció a través d’un perfil d’Instagram real i actiu, sense anomalies i que no es pugui considerar susceptible d’haver-se creat amb l’única intenció de participar-hi. Per això només seran vàlids els perfils amb foto de perfil. L’organització es reserva el dret de desqualificar perfils, i se n’exclouran els que tinguin comportaments aparentment abusius o malintencionats. Davant de qualsevol indici d’identitat falsa o ús fraudulent d’un perfil, l’organització es reserva el dret d’excloure de manera immediata el perfil participant, de manera unilateral i sense necessitat de notificació o justificació.
*Seguir els perfils d’Instagram de Barcelona Llibres (www.instagram.com/barcelonallibres) i del Centre LGTBI de Barcelona (www.instagram.com/barcelonalgtbi).
*Clicar “m’agrada” a la publicació explicativa de l’acció de difusió.
*Comentar la publicació mencionant tres usuaris d’Instagram en un sol comentari (només es tindrà en compte un comentari per participant).

– Es desqualificaran les respostes discriminatòries, ofensives, insultants o de menyspreu cap a una persona/un acte o un esdeveniment/una institució/una ciutat, així com les respostes que facin propaganda política o de difusió d’idees, actituds o accions xenòfobes, racistes, discriminatòries envers la raça, el sexe, el pensament, la religió i, en general, contràries o ofensives en relació amb els drets humans.

– L’acció seguirà les normes d’Instagram.

Mecànica

– El mètode de participació en l’acció i la tria de les persones guanyadores dels llibres es detallaran en la publicació específica conjunta dels comptes d’Instagram de Barcelona Llibres i el Centre LGTBI de Barcelona. També s’inclourà a la publicació el termini per participar-hi (data límit i data de publicació del perfil guanyador).
– Es triaran els perfils guanyadors a través de l’extensió AppSorteos per a Google i el dimecres 19 de juny s’anunciaran en una publicació d’Instagram.
– Es podrà participar en l’acció des del moment de la publicació fins al dia 18 de juny de 2024, a les 23.59 hores.
– Els perfils seleccionats se’ls contactarà per missatge directe d’Instagram per demanar-los les seves dades personals.
– Les persones guanyadores podran recollir el seu llibre en l’acte de presentació del còmic, el dijous 20 de juny, a les 18.00 hores, al Centre LGTBI de Barcelona. Com a opció alternativa, també podran recollir el premi a la Llibreria Sala Ciutat, al carrer de la Ciutat, 2, de Barcelona, en un termini de dos mesos i en horari de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00 hores, i dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores.

Premi
– Els tres perfils guanyadors obtindran cadascun un exemplar del llibre Darrere les persianes de Barcelona Llibres.

Addicional i comú per a totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Barcelona:

1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
2. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les dades dels participants NO s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació