De teca i xerrameca és un espai per compartir sabers culinaris i tradicions gastronòmiques. A cada sessió, aprendrem a cuinar una recepta amb ingredients de temporada de la mà d’una veïna del barri.
Programa
Cuinem «Arroz con pollo» acompanyat de «moneditas»
Dilluns 14 d'octubre a les 18 h. Inscripcions
aquí
La Valerin ens transportarà a la seva Colòmbia natal per ensenyarnos a cuinar aquest plat típic de la seva terra amb el pollastre i les verdures de temporada com a protagonistes.
Cuinem gnocchis de moniato amb salsa de castanyes
Dissabte 11 de novembre a les 18 h. Inscripcions
aquí
La Lourdes, mestressa del Corralet, el projecte gastronòmic que gestiona el cafè de la Lleialtat, ens ensenyarà la seva adaptació dels gnocchis per la temporada de la castanyada.
Cuinem arròs amb verdures de temporada. Inscripcions properament
Dilluns 9 de desembre a les 18 h
En Jaume és pagès i té una parada de fruites i verdures al Mercat de Sants. Compartirà amb nosaltres aquesta recepta que li permet aprofitar moltes hortalisses de temporada.
De teca i xerrameca és un espai per compartir sabers culinaris i tradicions gastronòmiques. A cada sessió, aprendrem a cuinar una recepta amb ingredients de temporada de la mà d’una veïna del barri.
Programa
Dilluns 14 d'octubre a les 18 h. Inscripcions aquí
La Valerin ens transportarà a la seva Colòmbia natal per ensenyarnos a cuinar aquest plat típic de la seva terra amb el pollastre i les verdures de temporada com a protagonistes.
Dissabte 11 de novembre a les 18 h. Inscripcions aquí
La Lourdes, mestressa del Corralet, el projecte gastronòmic que gestiona el cafè de la Lleialtat, ens ensenyarà la seva adaptació dels gnocchis per la temporada de la castanyada.
Dilluns 9 de desembre a les 18 h
En Jaume és pagès i té una parada de fruites i verdures al Mercat de Sants. Compartirà amb nosaltres aquesta recepta que li permet aprofitar moltes hortalisses de temporada.