Tots els projectes de millora educativa al territori amb la iniciativa 'Als barris tenim classe'

29/09/2021 - 14:02

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines artístiques.

Durant tot aquest 2021, el Districte de Sant Andreu reivindicarà el sector educatiu del territori per visibilitzar els diferents projectes que es desenvolupen a cada centre d’ensenyament dels barris. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Al llarg d’aquest mes podràs conèixer la Comissió de Coeducació de l’Institut L’Alzina, les diferents línies de treball de les famílies de l’escola Baró de Viver, què es farà al nou pati d’El Sagrer i com serà el centre d’ensenyament Institut Escola Rec Comtal, a la Trinitat Vella. També oferim la informació al respecte dels patis oberts i de les propostes de cara al proper curs del programa ‘Transformem els patis’. Per últim, no et perdis l’entrevista a la gran il·lustradora Pilarín Bayés, qui ha treballat durant tota la seva vida bolcant-se en continguts educatius i pedagògics.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.