Obres al clavegueram del carrer de Blai

31/03/2021 - 21:40

Poble-sec. Durant els mesos d'abril i maig, es rehabilita el col·lector del carrer de Blai i s'hi construeixen nous pous de registre, que comportaran ocupacions puntuals del passeig.

Durant els mesos d'abril i maig, es rehabilita el col·lector del carrer de Blai, des del carrer de la Creu dels Molers fins al de Tapioles. En aquest tram es construeixen nous pous de registre, que comportaran ocupacions puntuals d'aquest passeig de vianants. Només dos dels vuit pous previstos comportaran el desplaçament temporal d'alguna de les terrasses de bars i restaurants.

L’actuació consisteix a rehabilitar la base del col·lector i quatre pous de registre, a més de construir-hi quatre de nous en tot el tram. Les obres, amb una durada estimada de dos mesos, es divideixen en dues fases:

  • Del 6 al 30 d’abril, en horari de 8 a 18 h, es treballarà al tram del carrer de Blai comprès entre Creu dels Molers i Blasco de Garay.
  • Del 3 al 31 de maig, en horari de 8 a 18 h, es treballarà als trams del carrer de Blai compresos entre Blasco de Garay, Margarit i Tapioles.

L’entorn immediat dels nous pous de registre estarà tancat i protegit de vianants, que hi passaran a banda i banda. Aquests tancaments no afectaran els espais de les terrases de bars i restaurants, llevat de dos dels vuit pous, que sí comportaran la modificació temporal d’aquests espais.

Aquestes obres donen continuïtat al procés de neteja i rehabilitació de la xarxa de clavegueram del Poble-sec, que durant els darrers anys ja s’ha dut a terme als carrers de Blasco de Garay, Creu dels Molers, Elkano i Murillo.