Fase 0: Obres prèvies

De novembre del 2013 a febrer del 2014 (Fase finalitzada a 15/02/2014)

L’objectiu de les obres és l’adequació dels carrers dels entorns de Glòries així com l’adequació de la rampa d’accés de l’anella viària (banda muntanya).

En concret, l’objectiu de les obres és l’adequació dels carrers dels entorns de Glòries per millorar la permeabilitat de la malla ortogonal de l’Eixample, establint els nous itineraris del trànsit local, així com l’adequació de la rampa d’accés de l’anella viària (banda muntanya).

Fins a finals de febrer del 2014 s’estan duent a terme, prèviament a la desconstrucció de l’anella viària, obres a l’entorn de Glòries per redistribuir part del trànsit que ara hi circula. Aquesta fase 0 de les obres no comporta afectacions importants al trànsit de vehicles. Provisionalment es modifica la mobilitat dels vianants i els accessos al transport públic.

Tant si us moveu per la ciutat com si teniu previst recorreguts llargs enllaçant Les Glòries amb l’entorn metropolità, us suggerim itineraris alternatius per minimitzar l’afectació d’aquestes obres per a la transformació de l’entorn de Glòries.

A l’estiu del 2013 ja es van començar a implantar algunes de les millores de mobilitat associades a la transformació de la plaça de les Glòries i que han de permetre garantir una permeabilitat més gran de la malla ortogonal de Cerdà.

Accedeix a la Fase 1.

[:ca]Obres en les vies del tramvia [:es]Obras en las vias del tranvía

Com moure's per Glòries

Fase 4: Túnels viaris a la Plaça de les Glòries.

Actualment s’estan executant les obres del túnel que comprèn el tram Castillejos – Badajoz.

Vianants fase 0

Les obres de preparació de l’enderroc de l’anella elevada ocuparan gran part del perímetre de la plaça. Davant d’aquestes alteracions s’han senyalitzat nous itineraris per a vianants.

ampliar

Transport públic fase 0

Totes les línies dels diferents transports públics seguiran oferint el seu servei habitual. Només caldrà reubicar algunes de les parades de les línies 7, H12, 60, 92, 192, N2 i N7. Les parades provisionals estaran adequadament indicades.

Mapa

ampliar

Vehicles fase 0

L’afectació a la circulació del tronc central no serà molt significativa en aquesta fase inicial i fins a final de febrer només s’ocuparan alguns carrils en hores de poca circulació per assegurar la mobilitat.

ampliar

Galeria de videos

Veure tots