Education USA Barcelona

* Actualment el servei es realitza telemàticament. Consulteu tota la informació al següent ENLLAÇ

Education USA Barcelona és un centre d’assessorament acadèmic que forma part de la xarxa oficial Education USA del Departament d’Estat dels EUA, que té més de 425 centres d’assessorament per a estudiants internacionals localitzats a més de 175 països de tot el món.

Education USA Barcelona està integrat en l’American Space BCN de la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra i ofereix assessoria acadèmica gratuïta a estudiants que vulguin cursar un grau o un postgrau als EUA, o fer cursos d’anglès en alguna universitat nord-americana.

Els centres d’assessorament d’Education USA promouen, per tot el món i d’una manera activa, els estudis superiors als EUA. A més, ofereixen informació detallada, actualitzada i completa sobre les institucions educatives estatunidenques, així com assessorament gratuït a estudiants internacionals sobre quina és la millor manera d’accedir a aquestes oportunitats.

Els seus serveis van dirigits a estudiants, orientadors escolars i personal educatiu.

Emilia Larach és l’assessora acadèmica responsable de l’Education USA Barcelona i atén les peticions d’informació i assessoria.

El servei d’atenció presencial a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585) es manté en funcionament: els dimecres, de 10.00 a 18.00 h

Contacte: barcelona@educationusa.org

També organitzem xerrades-debat amb experts en diversos camps dels àmbits de la cultura, la història i la política.