Hemeroteca digital

Revistes electròniques

Al barri de Sant Andreu de Palomar es publiquen actualmente tres diaris electrònics:

 

Revistes històriques digitalitzades

Algunes de les revistes més antigues ja estan digitalitzades, i per facilitar la seva difusió a través d'internet, están disponibles al repositori digital Trencadís de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. El llistat de títols digitalitzats és:

 

Revistes de Sant Andreu de Palomar

La Biblioteca guarda revistes que reflecteixen l'activitat cultural i les inquietuds del poble durant els darrers anys del segle XX i principis dels anys 2000. Per la seva relativa actualitat o breu extensió no s'han digitalitzat, però això no minva el seu interès en la història local.

Des d'aquest enllaç en podeu visualitzar els títols i els exemplars. Tots ells els podeu consultar a la biblioteca.

 

Revistes antigues de Sant Andreu de Palomar guardades en d'altres institucions

Relació alfabètica de revistes antigues que no tenim a la Biblioteca però que les guarden altres institucions: la Biblioteca de Catalunya, l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona i l'Arxiu Municipal del Districte de Sant Andreu.

La gran majoria no estan digitalitzades, per consultar-les us haureu d'adreçar físicament a la seu corresponent.  

 

Programes de la Festa major

També es poden consultar els programes de festa major Festa Major de Sant Andreu de Palomar, al repositori digital BCNROC de l'Ajuntament de Barcelona. Així també estan disponibles al repositori Trencadís de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

El Trencadís recull documents de fons locals, tant històrics com actuals, conservats a les biblioteques: publicacions periòdiques, cartells, programes de festa major, fotografies, enregistraments sonors i vídeos. La incorporació de nous títols és contínua, i estan agrupats en col·leccions temàtiques.