Zona Gaming

Projecte de la biblioteca integrat dins l’American Space BCN que pretén oferir als usuaris un entorn distès, informal i de lleure al voltant de la cultura del joc en les seves diferents expressions, alhora que aposta per a ser un lloc de creació de comunitat, de transmissió i difusió del coneixement, i on es fomenta la creativitat i les vocacions STEAM a través dels jocs i els videojocs.

El servei Zona Gaming s’articula a través dels espais, recursos i activitats següents:

  • Espai de videojocs - Tots els divendres de 17.30h a 19.30 h, d’octubre a juny oferim l’accés a videojocs i videoconsoles (PS4-PRO i NINTENDO SWITCH) per jugar a la biblioteca. Nois i noies a partir de 12 anys.  Activitat sense inscripció previa
  • Tallers de videojocs - Divendres tarda, d’octubre a juny oferim diversos tallers sobre creació, disseny i programació de videojocs (Roblox, RV-Cospaces). Nois i noies a partir de 12 anys. Activitats amb inscripció prèvia. Consultar programació.
  • Jocs de taula - Oferim la possibilitat d’emportar-se en préstec els jocs de taula (infantils, juvenils, familiars) pertanyents a la col·lecció de la biblioteca. Consultar catàleg.
  • BIBLIOLAB Ficció Digital Sant Andreu – En col·laboració amb Colectic SCCL i conjuntament amb les biblioteques de Barcelona Sant Pau-Santa Creu, Trinitat Vella-José Barbero, Bon Pastor, La Sagrera-Marina Clotet i Marc de Vilalba de Cardedeu oferim activitats i tallers al voltant de la ficció digital infantil i juvenil i el món dels videojocs.
  • ZonaGamingRecomana – Selecció de recomanacions de recursos a la xarxa (plataformes digitals, webs, videojocs, jocs de taula) per poder jugar en línia amb dispositius electrònics (ordinador, telèfon mòbil, tauleta).

Les activitats són gratuïtes i estan obertes a tothom. Segueix i comenta aquestes activitats amb #AmericanSpaceBCN #ZonaGaming.

Totes les activitats i serveis están adaptades a les mesures de seguretat i protección davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Zona Gaming