Visites escolars

La biblioteca organitza un seguit d'activitats per a totes les escoles que estiguin interessades a donar a conèixer els serveis de la biblioteca als seus alumnes.

Aquestes visites estan adaptades als diversos nivells del coneixement, i a les particularitats i necessitats de cada grup, tot i que també s'ofereixen unes activitats per a tots els cicles: escola bressol i P3, P4, P5 i cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, educació secundària.

Per fer les visites, cal concertar dia i hora trucant al telèfon de la biblioteca, 933 600 550, o bé es pot fer personalment durant els horaris en què roman oberta.

Totes les visites tenen una durada de 60 minuts, aproximadament, i es fan els dimecres de 10.00 a 11.00 hores i d'11.15 a 12.15 hores, els dijous de 10.00 a 11.00 hores, i els divendres de 10.00 a 11.00 hores, excepte la "Tarda de llibres".

Abans de fer la vista us suggerim:

  • Treballar a l'aula la visita, perquè els alumnes vinguin motivats i tinguin present que s'ha de respectar el silenci i les normes de la biblioteca.
  • Ser puntuals tant a l'hora de l'arribada com en el moment de marxar; és possible que abans o després del vostre hi hagi un altre grup.
  • La visita queda confirmada un cop es concerta. Es prega comunicar els canvis d'última hora.

Altres serveis destinats a escoles i instituts són els següents:

  • Carnet d'entitat: El centre interessat pot sol·licitar, per mitjà de la persona responsable, el carnet d'entitat, que permet tenir accés als serveis de la biblioteca, com ara el de préstec.
  • Préstec de lots de documents: S'ofereix el préstec temporal de llibres i altres materials.