Revistes

La Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra posa a la vostra disposició tot un fons de revistes especialitzades en còmic que podeu agafar en préstec o consultar a la biblioteca.

Els darrers números rebuts estan exposats a les prestatgeries, però recordeu que aquests no es poden agafar en préstec. Pel que fa als números anteriors, els trobareu a les prestatgeries, excepte els més antics, que, en el cas d'algunes revistes, es guarden al magatzem. Per consultar-les les haureu de demanar al personal de la biblioteca.

El fons històric de revistes de còmic el trobareu a la segona planta. Consulteu aquí el nostre llistat de revistes i còmics antics

 

Revistes adreçades al públic adult

Amaníaco

Amaníaco

Revista humorística nascuda a Barcelona, tipus fanzine, amb periodicitat trimestral i dedicada al món del còmic.
Web de la revista Amaníaco

Dolmen

Dolmen

Revista informativa sobre el món del còmic, especialment de superherois.
Web de la revista Dolmen

Jo encara diria més

Jo encara diria més

Revista de 1001, l’associació catalana de tintinaires. La finalitat d’aquesta associació és la divulgació i l’estudi de l’obra d'Hergé i la seva preservació i catalogació a Catalunya.
Web de la revista Jo encara diria més

El Jueves

El Jueves

Revista d'humor que es caracteritza per criticar la monarquia espanyola, els partits polítics, la religió, la premsa rosa i la societat en general.
Web de la revista El Jueves

MAD

MAD

Revista d’humorisme gràfic icònica als Estats Units que satiritza la cultura pop americana.
Web de la revista MAD Magazine

Mongolia

Mongolia

Revista de caire humorístic i satíric que també inclou seccions de periodisme d’investigació sobre temes polítics.
Web de la revista Mongolia

Otaku Bunka

Otaku Bunka

Revista bimestral sobre cultura japonesa, que es centra especialment en l’anime i el manga.
Web de la revista Otaku Bunka

Z. Zona Cómic

Z. Zona Cómic

Revista mensual sobre còmics distribuïda de forma gratuïta a les llibreries de Zona Cómic, associació de llibreters especialitzats en aquest mitjà.
Web de la revista Z. Zona Cómic

 

 

Revistes adreçades al públic infantil

¡Dibus!

¡Dibus!

Revista sobre dibuixos dirigida a un públic infantil i juvenil. El seu contingut se centra, sobretot, en els còmics, l'animació, la creativitat, el cine i els videojocs.
Web de la revista ¡Dibus!

Esquitx

Esquitx

Revista trimestral en català, en la qual professionals de prestigi i autors reconeguts presenten a les seves pàgines un recull de temes i continguts interessants: historietes, narracions, passatemps i concursos, sempre amb l'objectiu de fomentar el coneixement de la nostra llengua entre els més joves i contribuir al fet que s'interessin per la lectura.
Web de la revista Esquitx

Tretzevents

Tretzevents

Revista quinzenal fundada el 1951 pel seminari de Solsona i que fins al 1973 s'anomenava L' Infantil. A partir del 1963 va agafar nou impuls i es va editar des de Barcelona. S'hi publiquen còmics, contes, notes històriques a tot color, a l'estil de Cavall Fort, algunes de les quals són traduccions d'altres revistes infantils i juvenils europees, com ara Tintin i Spirou.
Web de la revista Tretzevents