Espai Multimèdia

L'Espai Multimèdia de la biblioteca es troba a la segona planta i està equipat amb deu ordinadors amb accés a internet, des d'on podeu treballar amb eines de tractament d'imatges, de so, de vídeo i de gestió de pàgines web, entre altres. També hi trobareu un escàner, associat al PC 1, i una impressora. Es recomana reservar els ordinadors.

L'horari de l'Espai Multimèdia és:

  • Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10.00 a 20.00h
  • Dimarts i dissabte 10.00 a 13.00h i de 16.00 a 20.00h
  • Diumenge tancat

L'Espai Multimèdia centra la seva activitat en la programació trimestral de tallers d'alfabetització digital. Amb aquests tallers de curta durada us podreu iniciar en la informàtica, la fotografia, la creació de blocs i altres eines com ara Facebook o Twitter.

La inscripció als tallers es pot fer per mitjà d'internet o bé a la biblioteca a partir del dia 15 del mes anterior. Cal inscriure-s'hi prèviament. Les places són limitades.

En aquest espai s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació en què s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera.

Aquest servei funciona del gener al juny i de l'octubre al desembre amb els horaris següents:

  • Dilluns i dijous de 17.00 a 20.00 h
  • Dimarts, de 10.00 a 13.00 h

Horari de suport a l’American Space:

  • Dimarts, dimecres i divendres: 17 h a 20 h
Enllaços relacionats: