Espai Multimèdia

L'Espai Multimèdia de la biblioteca es troba a la segona planta i està equipat amb deu ordinadors amb accés a internet, des d'on podeu treballar amb eines de tractament d'imatges, de so, de vídeo i de gestió de pàgines web, entre altres. També hi trobareu una impressora. Es recomana reservar els ordinadorsActualment, seguint les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19, hi ha en servei  4 ordinadors.

L'horari de l'Espai Multimèdia és:

  • Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9:30 a 20.00h
  • Dimarts de 9:30 a 13:45h i de 16.00 a 20.00h 
  • Dissabte 10.00 a 13.45h i de 16.00 a 19:45h 
  • Diumenge d' 11.00 a 13.45h

L'Espai Multimèdia centra la seva activitat en la programació trimestral de tallers d'alfabetització digital. Amb aquests tallers de curta durada us podreu iniciar en la informàtica, la fotografia, la creació de blocs i altres eines com ara Facebook o Twitter.

La inscripció als tallers es pot fer per mitjà d'internet o bé a la biblioteca a partir del dia 15 del mes anterior. Cal inscriure-s'hi prèviament. Les places són limitades. Seguint les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19, aquests tallers presencials estan temporalment suspesos.

En aquest espai s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació en què s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre. A l’Espai Multimèdia, dilluns, dimarts i dijous de 17 a 20 h i a l’American Space, dimecres i divendres de 17 a 20 h.