Zona Gaming

Projecte de la biblioteca integrat dins l’American Space BCN que pretén oferir als usuaris un entorn distès, informal i de lleure al voltant de la cultura del joc en les seves diferents expressions, alhora que aposta per a ser un lloc de creació de comunitat, de transmissió i difusió del coneixement, i on es fomenta la creativitat i les vocacions STEAM a través dels jocs i els videojocs.

El servei Zona Gaming s’articula a través dels espais, recursos i activitats següents:

  • Espai de videojocs i realitat virtual- Tots els divendres de 17.30h a 19.30 h, d’octubre a juny oferim l’accés a videojocs i videoconsoles (PS4-PRO i NINTENDO SWITCH) i ulleres de realitat virtual (Meta Quest 2)  per jugar a la biblioteca. . Nois i noies a partir de 12 anys.  Activitat sense inscripció previa
  • Tallers de videojocs - D’octubre a juny oferim diversos tallers sobre creació, disseny i programació de videojocs (Roblox, RV-Cospaces). Nois i noies a partir de 12 anys. Activitats amb inscripció prèvia. Consultar programació.
  • Jocs de taula - Oferim la possibilitat d’emportar-se en préstec els jocs de taula (infantils, juvenils, familiars) pertanyents a la col·lecció de la biblioteca. Consultar catàleg.
  • BIBLIOLAB Ficció Digital Sant Andreu – En col·laboració amb Colectic SCCL i conjuntament amb les biblioteques de Barcelona Sant Pau-Santa Creu, Trinitat Vella-José Barbero, Bon Pastor, La Sagrera-Marina Clotet i Marc de Vilalba de Cardedeu oferim activitats i tallers al voltant de la ficció digital infantil i juvenil i el món dels videojocs.

Les activitats són gratuïtes i estan obertes a tothom. Segueix i comenta aquestes activitats amb #AmericanSpaceBCN #ZonaGaming.

Zona Gaming