Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Activitats BiblioLab

Aquest mes d’octubre i fins al desembre, la biblioteca inicia el cicle de tallers infantils Kid’s Textile, amb la col.laboració de l’empresa Explòrium, on es combinaran tant activitats maker artesanals com tecnològiques.

Els tallers començaran amb una primera part breu teòrica i explicativa sobre la matèria a tractar. Volem anar més enllà de l’activitat, com a valor afegit fomentar el coneixement de la tecnologia a través de l’experimentació en primera persona i el joc.

Els tallers es faran cada 15 dies, els dissabtes al matí,  van dirigits a infants de 6 a 12 anys i són els següents: “Samarretes pintades amb autòmats”, “Collarets tecnològics amb llum pròpia”, “Fem polseres amb el nostre teler”, “Circuit integrat a la samarreta”, “Les ulleres que tot ho veuen”, “Un guants amb poders...”.

Les tecnologies que s’utilitzaran com a base d’aquests tallers seran: makey makey, circuits electrònics, talladora làser, LEDs, motors, autòmats, programació bàsica.