Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Clubs BiblioLab

La biblioteca realitza un club d'experimentació tèxtil, en realció amb la seva especialització, que és la "cultura maker" i tenint en compte l'origen tèxtil de l'edifici on s'ubica, l'antiga fàbrica Benet i Campabadal.

Dies 1, 8 i 15 de juny: Taller de serigrafia

La idea del taller és poder crear les teves pròpies obres artístiques mitjançant aquesta tècnica sobre teixit. Ens aproparem a la teoria de la serigrafia per poder crear la nostra imatge base per la seva transferència. Cada un dels participants haurà de reflexionar sobre allò que vol plasmar des d'una visió conceptual de l’art de la serigrafia. Un cop creats els nostres fotolits aprendrem l’emulsionat de les pantalles, el procès d’insolació i neteja. Arribats aquest punt, iniciarem els processos d'estampat amb tintes opaques i translúcides per crear efecte i entrar en la idea de composició, color, harmonia i veladures. Finalment obtindrem el nostre disseny sobre el teixit escollit.

A càrrec de Blanc de guix.

Taller de 3 sessions.

Edat a partir de 16 anys.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.