Àrea infantil

Ubicada a la planta del vestíbul, és un espai adreçat als infants des que són nadons fins als 13 anys, als adults acompanyants i als interessats en literatura infantil.

A l’àrea infantil hi trobem els llibres d'imaginació, amb contes per a tots els gustos i edats, amb un apartat especial de primeres lectures per als qui comencen a llegir; així com els llibres de coneixements, que ajudaran els nens i nenes amb les tasques escolars i a descobrir temes del seu interès. D’altra banda, en aquesta àrea també hi trobareu revistes, còmics, música, pel·lícules i jocs maker (de manualitats i creació).

Pel que fa a l’equipament informàtic, la sala disposa d’ordinadors amb connexió a internet, programes d’ofimàtica i servei d'impressora.

L'Espai dels Petits Lectors és una zona destinada als infants de 0 a 4 anys, amb mobiliari adequat i contes classificats en temàtiques.

El Racó de Pares i Mares és una secció pensada per a les famílies i per a persones vinculades amb el món infantil, que inclou llibres sobre l’embaràs i el part, creixement i salut, educació i lleure, entre altres temes d'interès relacionats amb els fills.

L'àrea infantil disposa també d'una zona habilitada per dur a terme la seva programació d'activitats, com ara la narració de contes i els tallers per promoure el gust per la lectura dels petits.