Espai multimèdia

La Biblioteca Montserrat Abelló disposa d'un Espai Multimèdia mòbil. Tant el mobiliari com l'equipament informàtic responen al concepte de mobilitat, amb l'objectiu de poder organitzar diferents models de formació amb ordinadors portàtils, tauletes i telèfons intel·ligents.

Formació Antenes Cibernàrium
En aquest espai es programen activitats i tallers que permeten als usuaris iniciar-se en el coneixement d'internet i de les diverses eines tecnològiques. La preinscripció es pot dur a terme a través d'internet o bé directament a la biblioteca.

Servei de suport TIC
L'espai té personal especialitzat que ofereix un servei d'assessorament personalitzat d’octubre a juny pel que fa a l'ús de les tecnologies de la informació i atén les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic o l'elaboració de documents escrits... Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20 h.

Sempre que no hi hagi sessions formatives ni activitats programades, els usuaris poden utilitzar l'Espai Multimèdia sense reserva prèvia. L'aula està equipada amb connexió a la xarxa elèctrica i connexió wifi per facilitar la feina amb els dispositius propis.