Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Sala d'actes i espais polivalents

Sala d’actes

La Biblioteca Montserrat Abelló disposa d’una sala d’actes amb capacitat per a 96 persones que es pot fer servir en règim de cessió o lloguer d’espais. Consulteu les condicions i despeses d’ús. 

Aquest servei no està disponible actualment a causa de les mesures Covid-19.

 

Espai 1 i espai 2

L’espai 1, amb capacitat per a 24 persones, i l’espai 2, amb capacitat per a 36 persones, són sales polivalents situades a la segona planta de l’equipament, destinades a les activitats de la biblioteca per a la difusió de la lectura i la formació. Aquests espais es poden cedir o llogar a entitats en funció de la disponibilitat d’acord amb el calendari de la biblioteca. Consulteu les condicions i despeses d’ús.

Aquest servei no està disponible actualment a causa de les mesures Covid-19.

 

Si voleu més informació sobre el lloguer i les condicions d’ús dels diferents espais de la biblioteca, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça b.barcelona.mab@diba.cat.